woensdag 28 mei 2014

Salade met aardbeien en kaas





















We hebben weer aardbeien uit eigen moestuin!
Aardbeien kun je uitstekend in salades verwerken, bijvoorbeeld in deze met blue stilton. In plaats van blue stilton is geitenkaas ook lekker. Neutraler van smaak en misschien wel het allerlekkerst; buffelmozarella, mmmm.
Supersnel een gezonde maaltijd op tafel, laat de zomer maar komen en geniet, geniet, geniet!

Je hebt nodig:

- Sla naar keuze.

- Aardbeien.

- Kaas naar keuze, bijvoorbeeld mozarella, geitenkaas, blue stilton.

- Olijfolie, deze is superlekker!

- Balsamico, deze 15 jaar oude balsamico kun je eigenlijk geen 'azijn' noemen, proef zelf maar... O ja, de prijs lijkt overdreven en is het misschien ook wel, maar... deze balsamico is iedere eurocent waard, zoooo lekker! Ook zonder verdere toevoegingen lekker over aardbeien...

Supersnel klaar:

- Leg de sla in een schaal of op een bord.

- Voeg in plakjes gesneden aardbei en verkruimelde kaas toe.

- Besprenkel royaal met olijfolie en met een beetje balsamico.


Thats it! Roseetje inschenken, lekker buiten in de zon gaan zitten en genieten maar... Eet smakelijk!




Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen